Паспорт школи

14.05.2021   Administrator   Категорія: Статут

ПАСПОРТ

закладу загальної середньої освіти

Тернопільська  загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №23

Тернопільської міської ради

Тернопільської області

(повне найменування закладу освіти)

 

При заповненні Паспорта враховувати вимоги:

 

1. Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти, затвердженого наказом Міністерства охорони здоров’я України від 25 вересня 2020 року № 2205 та зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 10 листопада 2020 р. за № 1111/35394.

2. Вимоги Державних будівельних норм (ДБН) у новій редакції.

3. Прийняті рішення засновником (власником) щодо підпорядкування закладу загальної середньої освіти.

4. Дані щорічних звітів ЗНЗ-1.

 

І. Паспортні дані

  1. Адреса, телефон закладу освіти:  0352 265403  вул.Чубинського , 3

 

1.2. Код ЄДРПОУ:  14030789

1.3. Керівник  закладу освіти:   Мохорук Степан  Михайлович

 

II. Загальні положення

 

2.1. Територія обслуговування, закріплена за закладом освіти: П.Чубинського , М.Вербицького  , Є.Коновальця , Бойківська ,  Лемківська , У.Самчука-бічна , М.Ломоносова (51) , Заміська , Гуцульська ,Канадська , Полковника УПА Омеляна Польового (з 16) , І.Рєпіна (від 14 до кінця)

2.2. Кількість будівель: 2

2.3.   Потужність закладу освіти: 1640

2.4.   Який лікувально-профілактичний заклад організує медобслуговування:  КНП  Тернопільська  міська  дитяча комунальна  лікарня

 

2.5.   Укомплектованість кадрами:    90  педпрацівників , 32 - МОП

2.6.   Кількість учнів, які навчаються в школі:  1204

 

Ш. Земельна ділянка

3.1.   Місце розташування:          м.Тернопіль  вул.Чубинського , 3

3.2.   Площа земельної ділянки:  31100 м2

3.3.   Відстань до автомагістралі:  300 м

3.4.   Огородження території:  огороджена:    

3.5.   Зонованість ділянки:

навчально-виробнича –  50 %

спортивна –  30 %

господарська – 10 %

відпочинку –    10%

3.6.   Зв’язок зон між собою та будівлями:  

3.7.   В навчально-виробничій зоні розташовані:  2  корпуси  школи

3.8.   В спортивній зоні розташовані:   стадіон, спортзал ,  зал  Б

3.9.   В господарській зоні розташовані:  господарський блок

3.10. Площа озеленення території (%):  30 %

 

 

IV. Характеристика будівель, інженерно-технічне забезпечення

 

4.1.   Типи забудови:  централізована

4.2.   Кількість поверхів навчального приміщення:  3

4.3. Забезпечення проточною холодною водою, стан водогону, тип водопостачання будівель:  водопостачання централізоване, потребує часткового ремонту

4.4. Забезпеченість системою каналізування, тип каналізування: система каналізації  централізована

 

4.5. Забезпеченість системою опалення:  централізоване

а) Рік введення в експлуатацію котельні (паливної):  -

б) Типи, моделі, потужність котлів:  -

в) Укомплектованість контрольно-вимірювальними приладами:  так

4.6. Стан електромережі, грозозахисту, заземлення:  укомплектовані , наявні в  задовільному стані .

 

4.7. Забезпечення пожежної безпеки приміщень і необхідними

первинними засобами пожежогасіння:  забезпечені вогнегасниками ,  наявний гідрант  на території

 

     4.8. Навчальні приміщення:

а) Загальна площа навчального корпусу, загальна площа навчальних приміщень:

 

з/п

Приміщення

Загальна площа корпусу (м2)

Загальна площа навчальних приміщень (м2)

 

1

Шкільний корпус

 10956,7 м2

 4591,6

 

б) Площа навчальних кабінетів, площа на одного учня, середня наповнюваність:

з/п

Приміщення

 Площа навчальних приміщень (м2)

Площа на 1-го учня (м2)

Середня наповнюваність

1

Навчальні кабінети

 4591,6

3,8 

28 

 

в) Забезпеченість навчальних приміщень твердим і мяким інвентарем: забезпечені

____________________________________________________________________

г) Санітарно-гігієнічна характеристика стану утримання та обладнання навчальних приміщень:    в задовільному стані

 

 

4.9.   Навчально-спортивні приміщення:

а)      Місце розташування:   спортивна зона

б)      Площа приміщень, площа на 1 учня, одночасна пропускна спроможність :

 

з/п

Приміщення

Місце розташування

Площа (м2)

Площа на 1 учня (м2)

Одночасна пропускна спроможність

1.

Спортивний зал

 І поверх

274 

 4,5

60 

2.

Спортивна кімната

ІІ поверх 

136,9 

4,6 

30 

Площа приміщень при спортивному залі:

 

 

3.

Кімната для зберігання інвентарю

 

підвал 

 30

 

 

4.

Роздягальня:

 

 

 

 

 

жіноча

І поверх 

18,3 

1,22 

15 

 

чоловіча

ІІ поверх 

18,4 

1,22 

15 

 

в) Наявність у навчально - спортивних приміщеннях туалетів, умивальників, душових кімнат:   наявні в задовільному стані

г) Забезпеченість спортивним обладнанням та інвентарем:

 

4.10. Приміщення культурно-побутового призначення:

а) Місце розташування: ІІ поверх

 

б) Площа приміщень, площа на 1 учня:

з/п

Приміщення

Площа приміщень

 

 

Площа на 1 місце (м2)

Кількість місць

1.

Медіатека

 -

 -

2.

Актовий зал

204,9 

 

100 

 

в) Санітарно-гігієнічна характеристика стану обладнання і утримання приміщень культурно-побутового призначення:    в  задовільному  стані

 

 

4.11. Приміщення службового призначення.

а) Місце розташування:    навчальна  зона

б) Площа приміщень службового призначення:

з/п

Приміщення

Площа

2)

Місце розташування

№ з/п

Приміщення

Площа (м2)

Місце розташування

 

1

Кабінет директора

 32,8

 І поверх

2

Кабінети заступників директора

 17,2

16,2

ІІ поверх 

 

 

3

 

Учительська

 57,9

 ІІ поверх

 

4

 

Приймальня 

 10

 І поверх

 

5

Центр методичної роботи

 51,4

 ІІ поверх

6

Приміщення для учнівського самоврядування

 72

 ІІ поверх

 

7

 Навчальні приміщення

 

 

8

 

 

Приміщення технічного персоналу

 

 11,4

 І поверх

 

математики

хімія

 56,4

65,4

 ІІІ поверх

ІІІ поверх

 

9

майстерні по обробці металу

 

 

обробки деревини

 

майстерня обслуговуючої праці 

 

 

70,9

 

 

 

 

 

70,6

 

 

 

 

 

54,1

 

 

 

 

І поверх

 

 

 

 

 

 

І поверх

 

 

 

 

 

І поверх

 

 

 

 

фізики

 75,1

 ІІІ поверх

 

географії і т.д.

 49,8

 ІІ поверх

 

 основи здоров’я

 54,0

 ІІІ поверх

 

 інформатика

 66

 ІІІ поверх

 

 інформатика

 56

 ІІ поверх

 

 інформатика

 67,7

 І поверх

 

 біологія

 71,2

 І поверх

 
 

 

 

4.12. Медико-санітарні приміщення.

а) Місце розташування, площа, обладнання:

з/п

Приміщення

Площа (м2)

Місце розташування

Обладнання

1.

Медпункт

 16,4

 І  поверх

 

 

 

б) Санітарно-гігієнічна характеристика стану обладнання та утримання медико-санітарних приміщень:   в задовільному  стані

 

 

4.13. Побутові приміщення.

а) Місце розташування, загальна площа, площа на 1 учня. Кількість приміщень: 

№ з/п

Приміщення

Місце розташування

Кількість приміщень

Площа на 1 учня при макс. наповн.

Загальна площа

1.

Коридори

 І поверх

ІІ поверх

ІІІ поверх

7

6

1,4 

414,9 

715,5

590,1

2.

Вестибюль

 І поверх

0,43 

511,2 

3.

Гардероб

 -

4.

Санвузли з умивальниками

 І поверх

ІІ поверх

ІІ поверх

 3

3

2

2,8 

3

3,8

 

 

66,6

72,8

61

 

 

 

б) Санітарно-гігієнічна характеристика стану обладнання та утримання побутових приміщень:  в задовільному стані

 

 

V. Гігієнічна оцінка стану організації харчування

 

5.1.   Місце розташування їдальні: І поверх

5.2.   Загальна площа їдальні: 353,2    в т.ч. площа обіднього залу: 214,8

Площа виробничих приміщень:  138,4

5.3.   Обідній зал розрахований на  100 місць.

5.4.   Площа обіднього залу на 1 місце  2,14м2  (із розрахунку на 1/3 частину учнів).

5.5.   Кількість учнів на 1 умивальник у їдальні   5 (із розрахунку на 1/3 частину учнів).

5.6.   Наявність виробничих приміщень:  так

5.7.   Наявність санітарно-побутових приміщень:  так

5.8.   Наявність овочесховища:  так             

Площа овочесховища:  10,4м2

5.9.   Забезпеченість згідно з санітарними нормами холодильним, технологічним, тепловим обладнанням, кухонним посудом, столовим посудом та ін.: забезпечено відповідно до норм

5.10. Умови та режим миття посуду:  ручне  миття

5.11. Режим роботи харчоблоку:  з 9.00  до 15.00

5.12. Організація харчування здійснюється:  ФОП

5.13. Режим харчування:

9 – 15 – 9.30   Учні  пільгових  категорій  5 – 11  класів.

10.10 – 10.30    4 – А,  1 – А,  2 – Г ,  3 – Г ,  1 – Ж,  1 – В  класи;

11.10 – 11.35    4 – Г,  2 – Ж,  2 – Б,  4 – Б,  3 – Б,  1 – Б,  1 – Г  класи;

12.15 – 12.35    2 – В,  3 – Ж, 3 – В,  2 – А,  3 – Ж,  4 – В класи;

13.15 – 13.35    Учні  пільгових  категорій  5 – 11  класів;   

14.00 – 14.40     Учні  груп  продовженого  дня   (1 класи,  2 – 3  класи).

 

5.14. Організацію контролю за якістю харчування покладено на:  комісію громадського контролю за роботою шкільної  їдальні

5.15. Санітарно-технічний та санітарно-протиепідемічний стан приміщень їдальні:  санітарно-технічний стан   задовільний , протиепідемічний режим виконується. Прибирання приміщення  вологе не менше 3-х разів на день .

 

VI. Природне та штучне освітлення

 

6.1.   Орієнтація вікон навчальних приміщень: південь , захід

6.2.     Коефіцієнт природного освітлення кабінетів:  1/5

6.3.   Джерела штучного електричного освітлення:  лампи люмінісцентні та ЛЕД

6.4.   Питома електропотужність (Вт/ м2):  25

6.5.   Стан природного та штучного електричного освітлення:  відповідає нормам

 

VII. Санітарно-гігієнічне забезпечення функціонування

закладу освіти

 

7.1.   Наявність угоди про проведення дератизації, дезінфекції: в наявності

7.2.   Наявність угоди про вивіз сміття: в наявності

7.3.   Наявність графіка проходження періодичних медоглядів працівниками закладу освіти:  в наявності

7.4. Медобслуговування учнів здійснюється:  КНП  Тернопільською  міською дитячою комунальною лікарнею

 

 

VIII. Споживання ресурсів

 

8.1. Наявність приладів обліку теплової енергії, споживання теплової енергії за попередній/поточний рік (Гкал):  в наявності ,  690 Гкал/511,23

8.2. Наявність приладів обліку газу, споживання газу за попередній/ поточний рік (м3):  -

8.3. Наявність приладів обліку електричної енергії, споживання електричної енергії  за попередній/поточний рік (кВт⋅год : в наявності  43000 кВт год.  / 17747

8.4. Наявність приладів обліку холодної води, споживання холодної води за попередній/ поточний рік (м3):  в наявності  , 517 м3 /

8.5. Наявність приладів обліку гарячої води, споживання гарячої води за попередній/ поточний рік (м3):  -